• Binnen 10 minuten een TAXI in Den Bosch Ter ‘S-Hertogenbosch maar ook in omliggende dorpen. Ook LUCHTHAVEN VERVOER, LUXE VERVOER, GROEP VERVOER (TAXIBUS), ZIEKENHUIS VERVOER, in Den Bosch OMGEVING!!! Taxibedrijf Den Bosch 24 uur. Vaccineren tegen Corona 25% korting op de ritprijs
  • Bent u uitgenodigd voor de vaccinatieprik tegen het Coronavirus? Taxi DenBosch24uur brengt u veilig naar de vaccinatie locatie. U reist dan met dezelfde chauffeur naar en van de prik locatie van GGD,
Home ®️ » Bob Service Den Bosch » ®️Over Ons Bob

Over Ons - 06 444 7 36 36 

Bob Services DEN BOSCH is een 100% Bosschenaar onderneming die is opgericht in 2005. Als Taxi Jij En Ik Den Bosch en Taxi Den Bosch 24 Uur.
Ons streven is de beste services binnen ons vakgebied te bieden. Bob SERVICE Den Bosch start een nieuw concept in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Wij streven ernaar om onze gasten zo veel mogelijk te ont bezorgen en u optimaal te laten genieten van uw avond. Dit realiseren wij door persoonlijk contact en door uw wens centraal te stellen.

De chauffeurs van Bob SERVICE DEN BOSCH services zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om aan uw verwachtingen te voldoen ongeacht de tijd of de gelegenheid waar u zich bevindt.

Mocht u verder nog wensen, vragen of ideeën hebben dan horen wij dit graag! 06 444 7 36 36

Wij hopen veel veilige kilometers samen met u af te mogen leggen!