• Binnen 10 minuten een TAXI in Den Bosch Ter ‘S-Hertogenbosch maar ook in omliggende dorpen.
  • Ook LUCHTHAVEN VERVOER, LUXE VERVOER, GROEP VERVOER (TAXIBUS), ZIEKENHUIS VERVOER, in Den Bosch OMGEVING!!! Taxibedrijf Den Bosch 24 uur.
  • Tel: +31644473636
  • Review-overzicht van Google ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Over Ons wie wij zijn!

Het familiebedrijf Taxibedrijf Jij en Ik werd in 2005 door  W Popal opgericht in Klokkenlaan Den Bosch en startte met slechts één taxi. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar Stationplein , gemeente ’s-Hertogenbosch, en uitgegroeid tot een professioneel en gerenommeerd taxibedrijf Samen werking met Taxi Den Bosch 24 uur met 18 voertuigen en ruim 15 medewerkers.

Over Ons taxi Den Bosch 24 uur

Zeer jong wagenpark

 

Ons wagenpark bestaat uit diverse taxi’s, Sharan  en taxibusjes. Er wordt voornamelijk gereden met de merken Mercedes, en Volkswagen. De voertuigen hebben een gemiddelde leeftijd van 2 jaar oud en daarmee mag het wagenpark van Taxibedrijf Jij en Ik en Taxi Den Bosch 24 uur zeer jong genoemd worden!

 

Merceds Benz taxi den bosch

Vervoersvormen

 

Onze verschillende vervoervormen zijn: personenvervoer, zakelijk vervoer, en regiotaxi. Taxiritten naar alle luchthavens waaronder Schiphol en Eindhoven Airport kunnen wij voor u verzorgen, tegen vooraf afgesproken prijzen. Dit geeft u de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Taxibedrijf  Den Bosch

Volledig 🆙 todead moderne systeemen  

Taxibedrijf Jij en Ik en Taxi Den Bosch 24 uur is een taxibedrijf dat volledig is geautomatiseerd. De taxi’s zijn uitgerust met het systeem van Cabman waardoor vanuit de centrale de ritten aangestuurd kunnen worden naar de taxi’s. Via WhatsApp en Sms'en Berichten Mobile Telefoon.

Elektrisch rijden Tesla x 

Vanaf 2021 heeft Taxibedrijf Den Bosch 24 uur meegewerkt aan om elektrisch te gaan rijden. Deze projecten zijn samen met EssentProvincie Noord-Brabant en Enexis uitgevoerd.

Branchevereniging en BTX keurmerken

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging KNV Taxi. Daarnaast sinds 2017 zijn we aangesloten bij De Stichting Bossche Kwaliteits Taxi.

 

Contact info 

Taxi Den Bosch 24 uur 

5231RK Den Bosch 

ter 'S-Hertogenbosch 

📞 tel: 0031644473636

📧 info@taxidenbosch24uur.nl 

🕸🧑‍💻www.taxidenbosch24uur.n