Zakelijk Vervoer in Den Bosch

Zakelijk een taxi nemen Taxi Den Bosch 24 uur 

Als particulier maak je soms incidenteel gebruik van een taxi als bijvoorbeeld het openbaar vervoer niet meer rijdt of dat het op een feestje toch zo gezellig was dat je niet meer kan rijden. Toch kan zakelijk een taxi nemen ook erg aantrekkelijk zijn. Wij leggen je uit waarom. Een taxi zakelijk gebruiken? Zo werkt het!

Belasting aftrekken

De belastingdienst komt maar al te vaak bij iedereen over de vloer om bedragen te innen, maar wist je dat er ook genoeg posten bestaan die aftrekbaar zijn? Zakelijk een taxi nemen is daar één van! Maak gebruik van dit fiscale voordeel en declareer bij je belastingaangifte de bonnetjes. Dan krijg je in mei weer wat moois terug. En dat voordeeltje steek je natuurlijk weer in je eigen business. Met zakelijk een taxi nemen ben je dus financieel alleen maar beter af.

Zakelijk, net even anders

Laat de maatschappij van tevoren weten dat je zakelijk reist, dan houdt je chauffeur daar ook rekening mee. Je kunt bijvoorbeeld betalen op rekening of met een creditcard. Zo kan het bedrijf waar je voor werkt of je eigen bedrijf de kosten rechtstreeks met de taximaatschappij afwikkelen. Ook draagt de taxichauffeur een net pak dat past aan een zakelijke gelegenheid. Met een mooie, luxe auto zorgt de chauffeur voor een entree die nog lang zal heugen. Wist je dat in sommige taxi’s zelfs Wi-Fi aanwezig is? Ideaal voor als je onderweg nog wat moet uitwerken op bijvoorbeeld je laptop! Hoe fijn is het, dat als je samen met een zakenrelatie reist en je nog wat te bespreken hebt dat tussen jullie beiden hoort te blijven, een taxi een discrete manier van reizen is. Bovendien voelt je businesspartner zich op zijn gemak en gewaardeerd daar waar jij de indruk maakt die je zo graag wilt!

Van te voren alles te boeken

Het grote voordeel aan zakelijk een taxi bestellen, is dat alles nog meer tot in detail te plannen is. Het tijdstip dat de chauffeur er zal zijn, hoe hij omgaat met de dresscode en je partners, helpt met de bagage en de deur openhoudt en hoe laat hij iedereen weg thuis brengt. Alles valt strak te plannen en dat is een enorme geruststelling als je bijvoorbeeld een meeting hebt georganiseerd. Dan hoef je je alleen nog maar bezig te houden met dat waar de meeting over gaat!

Laat ons weten dat je graag zakelijk een taxi neemt en wij halen alles uit de kast om de rit tot een succes te maken waarin iedereen zich comfortabel voelt. Neem vrijblijvend met ons contact op en op naar je volgende meeting! 06 444 7 36 36

Zakelijke taxi Den Bosch