Taxibus

Taxibus Groepsvervoer per bus 

 

Vervoer per taxibus van Taxi 
Professioneel groepsvervoer per taxibus wordt zorgeloos voor u geregeld door Taxi Den Bosch24 uur. Wij staan voor een onbezorgde, veilige en comfortabele rit. Onze gediplomeerde, goed bijgeschoolde en gecertificeerde chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Zo kunt u voor uzelf een taxibus huren, maar ook voor uw kinderen, familieleden, collega’s, werknemers, vrienden, klanten of leerlingen. Wij zorgen voor een veilige, comfortabele en efficiënte reis.

Kunnen we een Taxibusje bij Taxicentrale Den Bosch reserveren/bestellen?

Wij hebben verschillende formaten taxibusjes, taxibusjes tot 6 personen, taxibusjes tot 9 personen. Mocht u meerdere taxibusjes willen bestellen is dat ook mogelijk. Bij Taxi Den Bosch kunnen wij 5, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 20 of zelfs 50 personen tegelijk vervoeren. U vraagt wij leveren.
Reizen per taxibus is de perfecte oplossing voor een groep van 5 tot 50 personen

Reserveer op tijd of maak direct een afspraak en stap onbezorgd aan boord van een van onze comfortabele taxibussen. Laat uw zware koffers door ons in- en uitladen en ontspan tot aan de aankomst op uw bestemming. Kies voor de hoogwaardige en professionele service van Taxi Den Bosch 24 uur  wanneer u met meerdere personen naar het vliegveld, treinstation, vakantiepark, pretpark of de cruisehaven wilt. Natuurlijk kunt u ook een taxibus huren voor het vervoer naar een evenement, congres, feest, bruiloft, familieweekend of -reünie. Wij rijden zowel in Nederland als over de grens.

Veilig en betrouwbaar
Geniet optimaal van bijvoorbeeld een avondje stappen, een voorstelling of een goed glas wijn tijdens uw etentje. Zonder zorgen brengen wij u weer veilig thuis. Ook ideaal voor jongeren. Voorkom risico’s door veilig en professioneel vervoer in plaats van afhankelijk te zijn van iemand met minder rijervaring en de verleidingen die bij deze leeftijdscategorie horen. Kies ervoor om een taxibus van Taxi van Taxi Den Bosch 24 uur.

Profiteer van de flexibiliteit
Neem contact met ons op wanneer u een dienst niet terugvindt op onze site of speciale wensen heeft, zoals bijvoorbeeld een meerdaagse reservering. Wij vinden altijd een passende oplossing op maat voor u. Voor grotere groepen verwijzen we u graag naar of VIP-bus pagina. Combineren is uiteraard altijd mogelijk indien u dit wenst.

Maak gebruik van onze service
Taxi Den Bosch 24 uur in Den Bosch voldoet aan alle wettelijke eisen. We zijn volledig gecertificeerd volgens het keurmerk Taxi, het milieukeurmerk ISO en al onze chauffeurs hebben hun wettelijk vereiste diploma’s. Daar bovenop volgen ze nog allerlei cursussen waaronder bijvoorbeeld EHBO en reanimatie. Zo kunnen wij u garanderen dat u veilig op bestemming aankomt wanneer u besluit een taxibus te huren. U mag ons altijd bellen voor meer informatie op 0644473636 Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Taxibus Den Bosch