Taxi Den Bosch -06 444 7 36 36

✅ Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in het verkeer, dus ook bij de rijstijl, dat de taxi op tijd komt en u zo direct mogelijk naar de plaats van bestemming brengt. U heeft een taxi nodig in Den Bosch en bent natuurlijk op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf.

✅ Wij staan voor dit allen garant! Wij denken graag met u mee om taxivervoer op maat aan te bieden. Wij rijden met comfortabele auto’s en overleggen graag met u over welk vervoer voor u op welk tijdstip het meest geschikt is.

✅ Onze vriendelijke en ervaren chauffeurs vervoeren u van -en naar elke plek in Den Bosch. Afhankelijk van het aantal personen, hoeveelheid bagage en uw wensen, kunnen wij vervoer op maat garanderen.

Wat zijn de tarieven voor een taxi?

 

Diensten Taxi Den Bosch 24 uur 

Diensten

Of het nu gaat om uitgaansgelegenheden, een bedrijfsborrel of een avondje uit eten. Bij ons bent u aan het juiste adres om stipt op tijd te zijn voorzien van taxivervoer. Het geen wat onze taxiservice zo uniek maakt is dat wij altijd komen. (Diensten).

Bestel een taxi en u krijgt altijd een vaste prijsopgave. Zo weet u vooraf exact wat u betaalt.

Voordelen Online bestellen.Kortingen tot 20% en meer op lange afstanden.Vaste tarieven taxivervoer.Acceptatie Creditcard, PayPal en PIN.Taxiservice

Wij bieden luxe taxiservice met klasse 1 auto’s, zoals Mercedes E/V/S-Klasse. Ons service is net even anders dan u gewend bent. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en brengen u graag in alle luxe naar uw eindbestemming. Al onze wagens beschikken over diverse luxe gemakken zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw reis.

Taxiservice Zakelijk

Uw chauffeur staat geheel tot uw dienst tegen een vast uurtarief om uw vervoerswensen uit te voeren zolang u dat wilt. Uw professionele chauffeur zal standby blijven tijdens uw afspraken op verschillende locaties.

Minimale inzet:

Business 4 uren, Mercedes Benz E-Klasse.First Class 6 uren, Mercedes Benz S-Klasse.Voordelen

Wanneer u een taxi boekt kunt u rekenen op de beste service en de hoogste kwaliteit. Al onze chauffeurs zijn professioneel en brengen u graag zonder wachttijd naar uw eindbestemming.

Airport Taxi Service

Gaat u op vakantie en zoekt u een luxe taxi Schiphol? Wilt u comfortabel en stijlvol zakelijk vervoer regelen van of naar Schiphol voor uzelf of voor een zakenrelatie

Onze representatief geklede chauffeurs brengen u of uw relatie in zeer comfortabele wagens naar de juiste bestemming. Uiteraard zijn we ruim op tijd. U komt snel, comfortabel en veilig aan.

Woont u in Den Bosch & omgeving , dan kunt u zeker gebruik maken van onze taxi Airport service. We rijden u naarSchiphol Airport,Dusseldorf Airport,Brussels Airport,Rotterdam The Hague Airport,Eindhoven Airport en Weeze Airport.

Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Onze klantenservice staat u ook graag te woord.

Trouwvervoer

Zoekt u trouwvervoer voor de mooiste dag van uw leven? Dan wilt u natuurlijk het mooiste en beste vervoer. Op uw trouwdag is alleen de mooiste trouwauto van belang. Tenslotte is de bruidsauto een belangrijk onderdeel van uw huwelijksdag. Bij ons kunt u op deze fantastische dag een prachtige auto met chauffeur regelen voor een luxe en ontspannen rit.

Onze luxe wagens voeren geen taxi aanduiding en uw chauffeur is altijd representatief gekleed. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Wij weten hoe belangrijk deze dag voor u is en zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt. Ook voor uw familie en vrienden kunnen wij een prachtige wagen regelen zodat uw gehele gezelschap kan genieten van uitstekend vervoer.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een perfecte rit tegen een zeer scherpe prijs. (Diensten).

Sight Seeing

Wanneer u een privé taxi tour boekt bij Taxibedrijf  Den Bosch 24 uur ter 'S-Hertogenbosch kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij bieden luxe wagens voor uw vervoer, zoals een Mercedes E-Klasse/S-Klasse. Reist u met een groep? Dan kunt u rekenen op een Mercedes V-Klasse. Al onze wagens beschikken over luxe gemakken zoals leren bekleding, stoelverwarming, drankjes, een telefoonaansluiting en Wifi. Zo wordt u in luxe vervoerd, met uw eigen privé chauffeur, net even anders dan u gewend bent. Met een luxe privé taxi tour weet u zeker dat u op uw wenken wordt bediend. En dat tegen een scherp tarief. Lees meer..

Wat kun je verwachten van een taxichauffeurJe mag altijd mee, hoe kort de rit ook is.De meter is aan en de hele rit goed zichtbaar.Je ontvangt van de chauffeur na de rit een ritbewijs met alle informatie over de rit. Bewaar deze goed, alle gegevens om een eventuele klacht in te dienen staan daar op.Je wordt hoffelijk behandeld.De chauffeur kent de weg en neemt de kortste route naar je bestemming.De chauffeur houdt zich tijdens de rit aan de verkeersregels.

Ben je niet tevreden over je taxirit, dan is het heel eenvoudig om een klacht in te dienen. Dat kan bij de betreffende taxibedrijf of op www.taxiklacht.nl

De prijs van een taxirit

Elke taxi in Nederland heeft verplicht een taximeter aan boord. De ritprijs bestaat uit drie delen: een starttarief, een prijs per gereden kilometer, een prijs voor de duur van de rit. Bekijk hieronder de maximumtarieven die sinds 1 januari 2019 voor taxi’s gelden.

Taxitarief

Opstaptarief: €. 3,19

Kilometertarief: €. 2,35

Tijdtarief (Per minuut): €. 0,39

Bustarief (5-8 personen)

Opstaptarief: €. 6,49

Kilometertarief: €. 2,95

Tijdtarief (Per minuut): €. 0,44

Wachttarief€. 43,94 Per uur

Klantenservice

Heeft u een vraag, opmerking, klacht, verzoek of wilt u meer weten? Wij staan 24/7 voor u klaar. (Diensten).

Diensten taxi Den Bosch bosch