De meeste gestelde vragen in de taxi

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 08:45

taxi Den Bosch - 0644473636
Vraag maar raak

Taxichauffeurs spreken de hele dag allerlei soorten mensen. Dat is onderdeel van hun beroep en hun passie. Veel chauffeurs zijn namelijk ‘mensen-mensen’. Ze houden ervan om te werken in de dienstverlening. En hun passagiers vragen wat af en aan. Niet alleen waar je bijvoorbeeld het beste afgezet kan worden als je een bepaalde wil zien, maar ook vragen die je misschien niet zou hebben verwacht. Dit zijn de meest gestelde vragen aan een taxichauffeur!

Werkt u voor Uber? Taxi Den Bosch-0644473636

Een Uber pakken is zeker niet hetzelfde als het nemen van een taxi. Een Uber kun je net als een gewone taxi vooraf bestellen, maar is vaak goedkoper aan de hand van het tijdstip. En met een reden. De service van Uber, maar ook de veiligheid staat niet bepaald hoog in het vaandel. Ook niet voor de chauffeurs. Bovendien worden de chauffeurs die voor Uber werken niet erg goed betaald om goed te kunnen leven of om hun werk leuk te kunnen gaan vinden. Je kunt je wel inbeelden dat een Uberchauffeur daarom zoveel mogelijk klanten heeft per uur en dus geen tijd heeft jouw koffer aan te pakken of om gezellig een kletspraatje met je te maken.

Is deze auto van u?

Een taxichauffeur spaart hard om de auto te kunnen kopen waarin hij of zij jou kan vervoeren. Het is zeker niet ongebruikelijk om hiervoor een lening af te sluiten via de bank of de organisatie waarvoor de chauffeur werkzaam is. Met trots zal de taxichauffeur dus jouw vraag met ‘ja’ beantwoorden, want het is natuurlijk een hele eer dat je zijn of haar wagen hebt uitgekozen om in vervoerd te worden!

Waarom heeft u uw gordel niet om?

Helaas hebben chauffeurs te maken met geweld en onveilige situaties. Van de wetgeving hoeft een taxichauffeur zijn gordel niet te dragen, omdat anders de passagier met de gordel een taxichauffeur kwaad kan doen. Ondanks dat het dragen van de gordel veel veiliger is bij een ongeluk, neemt de overheid dat risico voor lief.

Heeft u hiervoor moeten studeren?

Ook een taxichauffeur is naar school geweest. Immers moet een dienstverlener worden geleerd hoe je van je passagiers je gasten maakt. Hoe voelt iemand zich vertrouwt en veilig in iets dat met 100 kilometer per uur over de snelweg raast of door een drukke binnenstad manoeuvreert zonder zelf het stuur in handen te hebben? Vertrouwen opwekken leert een chauffeur met een examen en bijbehorende cursus. Pas als je slaagt mag je jezelf een taxichauffeur noemen.

Naast deze meest gestelde vragen zijn er nog veel meer dingen die ons dagelijks gevraagd worden en wij beantwoorden ze met plezier. Plan je binnenkort je reis via ons? We ontvangen je graag!

 

Taxi het goedkoopst bij Taxibedrijf Den Bosch 24 uur 

Wanneer is de taxi het goedkoopst? Dat is een leuke vraag, want zo kom je er precies achter wanneer je het beste een taxi kan nemen. Of dit nu is voor een korte rit naar huis of voor een rit naar de luchthaven. Wel moet je er natuurlijk voor zorgen dat je je vlucht haalt in plaats van dat je je focust op de goedkoopste prijs van de taxi! Dat zou een beetje zonde zijn van je vakantie of zakenreis…bij www.TaxiDenBosch24uur.nl

Geen specifiek tijdstip

Er is vaak geen specifiek tijdstip wanneer de taxi echt het goedkoopst is. Beter kun je onderscheid maken in tarieven tussen een dagtarief en een spits of avond/nachttarief. Dat ga je voelen in je portemonnee! Misschien ken je het zelf wel als je een keer de taxi hebt genomen na een avondje stappen, dan kan het zomaar zijn dat je het dubbele kwijt bent als dat je overdag met de taxi bent gekomen. Wees hier dan ook op voorbereid!

Vakantieperiodes en feestdagen

Dit geldt ook voor vakantieperiodes of feestdagen. Dan kan het zijn dat de prijzen van taxi’s wat hoger liggen dan normaal. Maar wanneer is de taxi het goedkoopst? In het algemeen is de taxi het goedkoopst in de ochtend na de spits en in de middag voor de avondspits. Dan is het vaak wat rustiger op de weg en wachten taxichauffeurs op klanten voor die dag.

Taxibedrijf met vaste prijs Taxi Den Bosch

Het fijne van georganiseerde taxibedrijven is dat de prijs vast staat. Zo weet je precies waar je aan toe bent aan het eind van de rit. Je hebt dan een startprijs en dan komt er per kilometer nog een bepaald bedrag op. Door dit transparant te tonen, kom je niet voor verrassingen te staan aan het eind van de rit. Je bent zo op de hoogte van het bedrag dat je kan verwachten!

Sowieso is het in Nederland streng verboden om daar mee te sjoemelen natuurlijk. Doordat je van tevoren al kan zien welke prijs je gaat betalen, houd je er al rekening mee tijdens de rit. Ook is het dan mogelijk om per kaart te betalen in plaats van dat je met kleingeld loopt te rotzooien. Als je een taxi zoekt in de omgeving van Den Bosch en S-Hertogenbosch  dan is Taxi Den Bosch 24 uur een hele goede optie. Je kan precies zien hoe duur of een taxirit uit gaat komen.

Taxi Den Bosch 24 uur is altijd accuraat 

06 444 7 36 36

 

Reactie plaatsen

Reacties

Java
4 jaar geleden

De Beste Taxi van Den Bosch en Omgeving