Schiphol Taxi Den Bosch

Vliegt u vanaf Schiphol en wilt u op een ontspannen en comfortabele manier aan uw vakantie of zakenreis beginnen? Met een taxi of taxibus van Taxi DEN BOSCH 24 uur kunt u vanuit omgeving Den Bosch binnen één uur op de luchthaven zijn. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook weer voor u klaar staan om u van Schiphol terug naar Den Bosch te brengen.

Stipt op tijd

 

Reizen naar een luchthaven gaat altijd gepaard met de nodige spanning, omdat u uw vliegtuig natuurlijk niet wilt missen. Van uw taxi verwacht u vanzelfsprekend en terecht dat deze op de afgesproken tijd op de juiste locatie voor u klaar staat. De toegewijde chauffeurs van Taxibedrijf  DEN BOSCH 24 uur zorgen er altijd voor dat ze ruim op tijd ter plaatse zijn. En met 15 jaar ervaring in de taxibranche kunt u rekenen op op-en-top service en een zeer professionele dienstverlening. Zo reist u onbezorgd van en naar Schiphol.

 

Kosten taxi Schiphol

 

De kosten voor een enkele reis naar Schiphol vanuit Den Bosch zijn € 179,- voor een taxi en € 199,- voor een taxibus. Deze tarieven gelden alleen bij contante (pin) betaling of betaling vooraf. Voor rijden op rekening geldt een toeslag van € 10,- en dit is alleen mogelijk als wij over uw (bedrijfs)gegevens beschikken. Op feestdagen en ’s nachts gelden andere tarieven.

 

Schiphol Taxi Den Bosch

Taxi naar Schiphol reserveren

 

Een taxi of taxibus vanuit Den Bosch naar Schiphol moet uiterlijk twee dagen van te voren besteld worden. Als u ook op het vliegveld opgehaald wilt worden, kan dat alleen als er vooraf betaald is. Reserveer uw taxi op tijd, bel +31644473636 of via het ®️Online Reserveren Formulier

 

Taxi naar Schiphol voor uw zakenreis

 

Ook voor zakelijk vervoer of directievervoer naar Luchthaven Schiphol bent u bij Taxi DEN BOSCH 24 uur aan het juiste adres. Zo hebben wij luxe Mercedes E-klasses en V klasses in ons wagenpark die van alle gemakken voorzien zijn. Voor kleine groepen zetten wij onze luxe Mercedes S klasses taxibussen in. Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen voor een veilig, comfortabel en luxe begin van uw zakenreis.

 

Reizen naar andere luchthavens

 

Bij Taxi van Alebeek kunt u ook terecht voor ritten naarandere nabijgelegen luchthavens. Wij rijden op Rotterdam Airport,Eindhoven Airport, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en de vliegvelden van Düsseldorf en Weeze. Voor deze plaatsen gelden andere tarieven.

 

Schiphol Airport taxi denbosch

Waarom Taxi DEN BOSCH 24 uur ?

  • Voor een afgesproken prijs naar Schiphol
  • Snel en betrouwbaar vervoer
  • Professioneel personeel
  • Vervoer op maat mogelijk
  • 15jaar ervaring
  • Aangesloten bij branchevereniging KNV Taxi
  • In bezit van het landelijke taxikeurmerk TX-keur
  • Aangesloten bij De Stichting Bossche Kwaliteits Taxi