Taxi Den Bosch - 06 444 7 36 36 

Taxi in Den Bosch en omstreken

Voor een taxibedrijf met de beste service en kwaliteit in Den Bosch en omstreken bent u bij Tax Centrale Den Bosch 24 aan het juiste adres! ✅ Bij ons bent u niet niet alleen verzekerd van kwalitatief ✅ en betrouwbaar vervoer,✅  maar ook van betaalbare tarieven. ✅ Bovendien zijn al onze chauffeurs nauwkeurig geselecteerd en leveren zij stuk voor stuk de service, kwaliteit en professionaliteit die u van ons verwacht. Een extra voordeel is dat u uw taxirit gewoon online kunt reserveren. Na ontvangst nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling, zodat uw aanvraag bevestigd kan worden en u verzekerd bent van een rit naar huis (of andere gewenste locatie). U kunt bij ons terecht wanneer het gaat om zakelijk vervoer, groepsvervoer, privé vervoer en individueel vervoer. Zie onderstaande alinea voor meer informatie over onze extra diensten.


Taxi  in Den Bosch 24 uur pintaxi

Taxi in Den Bosch: zakelijk- en directievervoer

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten worden voorzien van hun wensen en behoeften. Wij spelen dan ook graag in op de behoeften die verschillende typen klanten hebben. Zo bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres wanneer het gaat om zakelijk vervoer. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol tijd kan zijn voor echte zakenvrouwen en -mannen. Wij bieden graag de oplossing voor vervoer van en naar zakelijke bijeenkomsten of andere zakelijk gerelateerde evenementen. Dankzij onze luxe taxi’s die een comfortabel vervoer bieden, kunt u gerust tijdens uw rit de gewenste werkzaamheden afronden. Een zakenpartner op laten halen van een vliegveld of treinstation? Dankzij onze gediplomeerde, meertalige, in uniform geklede chauffeurs en chauffeuses bent u verzekerd van een uitstekende service. Wij staan dan ook te allen tijde voor u en uw zakenpartners klaar.

Taxi in Den Bosch: 24/7 particulier vervoer

Onze particuliere straattaxi’s zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze taxi’s in Den Bosch en Vught zijn op verschillende standplaatsen (onder andere Centraal Station ’s-Hertogenbosch en de binnenstad) te vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om op een afgesproken locatie in te stappen. Wij streven ernaar te allen tijde de meest economisch voordelige route te handhaven, waarbij u verzekerd bent van veilig vervoer van A naar B. Een snelle service en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Zo zullen wij tijdens drukke dagen (zoals bijvoorbeeld de feestdagen) eerlijk zijn over de wachttijden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Loopt de wachttijd onverhoopt uit? In dat geval nemen wij contact met u op om de vertraging door te geven en u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Om zeker te zijn van een taxi in Rosmalen en omgeving op de gewenste locatie en tijd wordt aangeraden deze van tevoren in te plannen. Dit kan per mail, telefonisch of via het contactformulier op de website. Na ontvangst streven wij ernaar zo snel mogelijk contact met u op te nemen om de reservering te bevestigen.

Algemene tarieven en opbouw van de kosten

De kosten voor een rit met één van onze straattaxi’s zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben zowel het starttarief als de duur en afstand van de rit invloed op de prijs. Om te voorkomen dat u teveel betaalt, hebben we voor alle factoren een maximumtarief opgesteld. Na elke rit ontvangen onze klanten een uitgeprinte bon waarop de prijs per onderdeel netjes staat aangegeven. Bovendien vindt u hier onze contactgegevens voor eventuele vragen, opmerkingen en/of klachten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!