Taxi Den Bosch naar Tilburg €65,00 Tel 06 444 7 36 36

Taxi Den Bosch Tilburg- 06 444 7 36 36


Taxi Den Bosch 24 uur  vervoert u van Den Bosch naar Tilburg tegen een scherpe tarieven. Wij zijn een flexibel taxibedrijf in Den Bosch 24 uur  en werkt zeer effectief, u kunt bij ons binnen een tien minuten een taxi voor de deur krijgen. Wij kennen de weg in Den Bosch zelf en de omgeving van Den Bosch goed. Zo weet u zeker dat wij niet omrijden, maar de snelste, kortste weg in Den Bosch en omgeving op ons duimpje kennen. Taxi Den Bosch staat zo snel mogelijk voor u klaar wanneer u belt. U wordt dan veilig thuis gebracht in omgeving Den Bosch door onze betrouwbare en vriendelijke chauffeurs. Taxi Den Bosch is dus dé taxi om mee te reizen.

Waarom Taxi Den Bosch 24 uur 

 • nette en Schone wagens
 • Altijd accuraat 
 • vriendelijke service
 • op aanvraag zijn gratis kinderzitjes beschikbaar
 • verzorgde uitstraling van onze vriendelijke medewerkers
 • Den Bosch taxi 24 uur over heel Nederland
 • onze wagens vervoeren naar alle luchthavens in binnen- en buitenland
 • vervoer tot 8 personen per wagen inclusief bagage(s)
 • onze wagens staan 24 uur per dag en 7 dagen beschikbaar
 • vooraf bepaalde tarieven, geen verrassingen
 • dag en nacht dezelfde voordelige tarieven
 • Bij Taxi Den Bosch kunt u met elke soort Creditcard betalen. Ook op rekening rijden is mogelijk (voor zakelijke klanten). Ccardt AMX 

Let op!

* De genoemde prijzen zijn niet geldig op nationale feestdagen, treinstoringen en extreme weersomstandigheden  en weekenden!

* actie prijzen zijn alleen geldig door week’s van 09:00 uur tot 16:00 uur!
* De genoemde prijzen zijn voor max. 4 personen.
* De genoemde prijzen gelden van A Naar B (Alléén als u 24 uur vooraf belt)
* Indien u binnen 24 uur van te voren taxi naar luchthaven reserveert, zijn wij genoodzaakt last minute toeslag (€25 ) in rekening te brengen.

bel voor Taxi Den Bosch 24 uur  06 444 7 36 36

Meest gestelde vragen over Den Bosch Tilburg vervoer!

Meer weten over wat je kunt verwachten als je bij ons kiest voor een taxi Tilburg – Den Bosch? Om jou daar een beter beeld van te geven, zetten wij hieronder enkele van de meest gestelde vragen over deze taxirit op een rij.

Wat kost een taxi van Den Bosch naar Tilburg?

De kosten van een Den Bosch taxi Tilburg? Die zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld met hoeveel personen onze chauffeur je vanaf Den Bosch brengt naar Tilburg, de afstand en in welk type taxi. Op onze website is eenvoudig te berekenen hoeveel je kwijt bent voor een ritje van Den Bosch naar Tilburg of juist van Tilburg naar Den Bosch. Zo weet je al een vast tarief en kom je niet zomaar voor onverwachte verrassingen te staan.

Hoe lang duurt een rit van Den Bosch naar Tilburg?

Een taxi Tilburg – Den Bosch heeft een gemiddelde duur van 25/30 minuten. De specifieke reistijd van de taxirit hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan de drukte in het verkeer en de exacte locatie van je bestemming.

Daarnaast duurt een taxirit in de nacht over het algemeen korter dan overdag. De chauffeurs van Taxi Den Bosch 24 uur zijn ervaren en kennen de regio. Daardoor weten zij als geen ander wat de snelste route is. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je op tijd aankomt op je eindbestemming.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn taxi Den Bosch Tilburg bestellen?

Boek uw taxi naar Tilburg minimaal 1,3 uur van tevoren. Om zeker te zijn van je reservering, is het aangeraden om je taxi van Den Bosch naar Tilburg op tijd de bestellen. Zo kunnen we tijdig zorgen voor een beschikbaar voertuig op de door jou aangevraagde tijd.