Taxi Vlijmen - 06 444 7 36 36

Taxi Vlijmen 24 uur is een professioneel taxicentrale met services vanuit regio. Wij als Taxi Vlijmen zijn een Taxicentrale 24 uur die aan particulier en zakelijke klanten alle soorten van taxivervoer verzorgt. Taxibedrijf Vlijmen staat voor u klaar 24/7 met moderne en schone voertuigen! Bij Taxicentrale Vlijmen wordt uw taxivervoer comfortabel, Betaalbaar en Veilig uitgevoerd! Ons doel als Taxi Vlijmen is om elke klant die gebruik maak van onze diensten een betrouwbaar en veilig service te verlenen.

U kunt bij ons ook een Goedkope Taxi Vlijmen reserveren voor uw taxivervoer van en naar Vlijmen. Wij zijn als taxi in Vlijmen dag en nacht op de weg. Een Goedkope Taxivervoer Vlijmen die met betaalbare taxi tarieven u overal in Nederland en daarbuiten vervoert. Wij vinden het belangrijk dat uw Taxi in Vlijmen wordt verzorgt met nette, comfortabele en veilige voertuigen. Onze Taxivervoer Vlijmen wordt door vakbekwame en ervaren chauffeurs uitgevoerd. Onze medewerkers zijn uiteraard in het bezit van alle benodigde documenten.

Taxi Van/naar Vlijmen??


Bel Taxi in Vlijmen voor een Taxibus 1 tot 50 Personen of straat taxi. Zoals Bijvoorbeeld Taxi Vlijmen naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Dusseldorf Airport, Rotterdam Airport enz. en vervoer van A naar B: Vlijmen naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, en nog veel meer.....

Airport Service Tarieven-Prijs is vanaf 1 t/m 4 p 24 uur van te voor reseveren Voor Taxibus Graag cantact opnemen.

Taxi Vlijmen Naar Eindhoven Airport € 55,00

Taxi Vlijmen Naar Schiphol Airport € 109,20

Taxi Vlijmen Naar Brussel Airport € 149,20

Taxi Vlijmen Naar Dusseldorf Airport € 149,20

Taxi Vlijmen Naar Antwerpen Airport € 109,20

Taxi Vlijmen Naar Keulen/Bonn Airport € 164,20

Taxi Vlijmen Naar Weeze Airport € 119,20

Taxi Vlijmen Naar Rotterdam Airport € 109,20

Taxi Vlijmen Naar Maastricht Airport € 149,20

Taxi Vlijmen Naar Frankfurt Airport € 389,20

  • Actietarieven gelden niet op feestdagen,evenementen en weekenden.
  • Taxi actietarieven zijn geldig van maandag t/m donderdag
  • Opletten:Reserveer uw taxirit tenminste 24 uur voordat u vertrekt.
  • Voor taxi boekingen die later worden gemaakt zijn wij helaas genoodzaakt € 35,00 last minute toeslag en weekend Toeslagen in rekening te brengen

 

Belangrijk hierbij is dat u op tijd wordt opgehaald en comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht. Taxi Vlijmen 24 uur is altijd accuraat en toch betaalbaar op weg met een Taxicentrale Vlijmen. Ook is het mogelijk als u geen contant geld bij u heeft een Taxi Vlijmen Pinnen te bestellen, geef bij uw reservering aan dat u wilt Pinnen of dat u met Creditcard wilt betalen in de Taxi.

Taxi vlijmen 24 uur pintaxi

Reserveren Formulier Van Taxi Vlijmen 24 uur 

Hier kunt u ons vinden

Taxi Vervoer vlijmen