Corona / Covid 19 regels, News Taxi Den Bosch

Pin COVID-19 Taxi Den Bosch

Taxibedrijf Den Bosch 24 Uur  te ‘s-Hertogenbosch staat al jaren bekend als een vertrouwd adres in de taxiwereld, onder andere voor snel en betrouwbaar personenvervoer met professioneel personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen of per taxibus tot aan luxe auto. Daarnaast kan zowel de internationale reiziger, als de toerist die een bezoekje aan de omgeving van Den Bosch brengt, bij ons terecht voor vervoer op maat. Wij Rijen ook tijdens AVONDKLOK tussen 210:00 uur en 04:30 uur 7/24 P/W IN DEN BOSCH OMGEVING!! Ook vervoer naar een teststraat boek je bij ons

Coronavirus

Corona / Covid 19 regels, Taxi Den Bosch

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik al onze trouwe klanten mededelen dat ook wij mee denken met het Corona / Covid 19 virus, vandaar dat al onze auto’s tussen de voorstoelen en achter stoelen afgesloten zijn door middel van plexiglas scherm zodat compartimenten gescheiden zijn.

Op dit moment mogen wij 4 personen in normaal Taxi vervoeren of 8 personen met Taxibus het is toegestaan om 8 personen vervoeren naar elke bestemming in Den Bosch omstreken of heel Nederland 🇳🇱 en Buitenland

updeat 

Het kabinet handhaaft het huidige pakket coronamaatregelen tot en met 20 april. Alleen de avondklok gaat een uur later in, namelijk om 22.00 uur. Meer:

up to date!

26 april 2021 avondklok gaat weg 

 

up to date! 01-05-2021

Vaccineren tegen Corona 25% korting op de ritprijs Bent u uitgenodigd voor de vaccinatieprik tegen het Coronavirus? Taxi DenBosch24uur brengt u veilig naar de vaccinatie locatie. U reist dan met dezelfde chauffeur naar en van de prik locatie van GGD,

01-01-2022

COVID19 – CORONA VRIJ TAXIVERVOER

Onze taxi maatregelen voorkomen besmetting met het COVID-19 coronavirus!

Angst voor corona? Kies voor Taxi Den Bosch 24 uur Holland!

 

 

Het coronavirus verspreidt zich opnieuw in Nederland. Hoewel niet iedereen er even bang voor is, worden er nog steeds mensen besmet en dat aantal lijkt steeds meer toe te nemen. Een tweede golf heeft grote gevolgen voor onze maatschappij. Wilt u voorkomen dat u besmet wordt het het corona virus, dan wordt u aangeraden zich zo min mogelijk te begeven in publieke ruimtes en afstand te houden. Natuurlijk kan dat niet altijd. Tenslotte moet u bijvoorbeeld boodschappen doen. Maar soms heeft u wél een keuze. Bijvoorbeeld bij reizen in het openbaar vervoer. Voelt u zich ook met een mondkapje niet prettig in de tram, metro, bus of trein en is op de fiets stappen geen optie? Dan is taxi vervoer natuurlijk een geweldig alternatief, zeker als u kiest voor De Taxi Den Bosch Holland. Wij doen er namelijk alles aan om het coronavirus niet verder te verspreiden.

 

Taxi Den Bosch 24 uur -06 444 7 36 36

Taxi Den Bosch is een taxibedrijf met een grote diversiteit aan taxidiensten en gespecialiseerd in taxivervoer in Den Bosch en omgeving. Natuurlijk kunt u Taxi Den Bosch ook bestellen voor lange afstanden. Wij rijden ook in Den Bosch en rijden door heel Nederland en buitenland.

U heeft een taxi naar luchthaven nodig? Bijvoorbeeld per Taxi Den Bosch naar Schiphol (Schipholtaxi Den Bosch), per Taxi Den Bosch naar Rotterdam Airport, Taxi Den Bosch naar Brussels Airport (Zaventem Airport) of Taxi Den Bosch naar Düsseldorf Airport? Taxi Den Bosch haalt u op en brengt op een veilige manier naar diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.