Binnen 10 minuten een TAXI in Den Bosch Ter ‘S-Hertogenbosch maar ook in omliggende dorpen. Ook LUCHTHAVEN VERVOER, LUXE VERVOER, GROEP VERVOER (TAXIBUS), ZIEKENHUIS VERVOER, in Den Bosch OMGEVING!!! Taxibedrijf Den Bosch 24 uur Rijdt ook Tijdens Corona virus,/Covid-19. Ook in de AVONDKLOK !!

Home ®️ » ®️Corona / Covid 19 regels, News

Corona / Covid 19 regels, News Taxi Den Bosch

Pin COVID-19 Taxi Den Bosch

Taxibedrijf Den Bosch 24 Uur  te ‘s-Hertogenbosch staat al jaren bekend als een vertrouwd adres in de taxiwereld, onder andere voor snel en betrouwbaar personenvervoer met professioneel personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen of per taxibus tot aan luxe auto. Daarnaast kan zowel de internationale reiziger, als de toerist die een bezoekje aan de omgeving van Den Bosch brengt, bij ons terecht voor vervoer op maat. Wij Rijen ook tijdens AVONDKLOK IN DEN BOSCH OMGEVING!! Ook vervoer naar een teststraat boek je bij ons

Coronavirus

Corona / Covid 19 regels, Taxi Den Bosch

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik al onze trouwe klanten mededelen dat ook wij mee denken met het Corona / Covid 19 virus, vandaar dat al onze auto’s tussen de voorstoelen en achter stoelen afgesloten zijn door middel van plexiglas scherm zodat compartimenten gescheiden zijn.

Op dit moment mogen wij 4 personen in normaal Taxi vervoeren of 8 personen met Taxibus het is toegestaan om 8 personen vervoeren naar elke bestemming in Den Bosch omstreken of heel Nederland 🇳🇱 en Buitenland

Taxi Den Bosch 24 uur -06 444 7 36 36

Taxi Den Bosch is een taxibedrijf met een grote diversiteit aan taxidiensten en gespecialiseerd in taxivervoer in Den Bosch en omgeving. Natuurlijk kunt u Taxi Den Bosch ook bestellen voor lange afstanden. Wij rijden ook in Den Bosch en rijden door heel Nederland en buitenland.

U heeft een taxi naar luchthaven nodig? Bijvoorbeeld per Taxi Den Bosch naar Schiphol (Schipholtaxi Den Bosch), per Taxi Den Bosch naar Rotterdam Airport, Taxi Den Bosch naar Brussels Airport (Zaventem Airport) of Taxi Den Bosch naar Düsseldorf Airport? Taxi Den Bosch haalt u op en brengt op een veilige manier naar diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.